Over ons

Aarts Auto Service

Paul Aarts heeft tijdens zijn studie aan de MTS Autotechniek een grote passie ontwikkeld voor het merk Porsche. Na een jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij de Porsche Dealer, was voor Paul de tijd rijp om zijn kennis en passie voor Porsche in te zetten voor zijn eigen bedrijf.

Passie voor Porsche

Onze passie ligt waar wij thuis in zijn: bij Porsche. Door te werken met uitsluitend kwaliteitsproducten en het gebruik maken van hoogwaardig apparatuur, garanderen wij kwaliteit. Waarbij we altijd de grootst mogelijke aandacht aan uw auto besteden. Dit doen we door altijd persoonlijk en eerlijk advies te geven over uw Porsche auto.

Duurzaam op nummer 1

Wij staan voor een duurzame relatie met de klant! Bij ons bent u het middelpunt waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en een correcte prijs een belangrijke rol spelen. We hebben dan ook niet voor niets een klantenbestand opgebouwd waar we trots op zijn!

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. U kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan