Nieuws

Laatste nieuws bij Aarts

Nieuwe website voor Aarts Autoservice

door Steenstra Media uit Someren

Onze dienstverlening blijft oud en vertrouwd maar ons online jasje is vernieuwd! De wens was er langer, maar nu is dan ook eindelijk zover. Een nieuwe website waar Aarts Autoservice trots op mag zijn. De oude website was niet meer van deze tijd. Hij was niet goed leesbaar op mobiele devices en de opmaak was ook erg verouderd.

De insteek van de nieuwe website was daarom duidelijk; een website die een nieuwe uitstraling heeft, toegankelijk is en leesbaar is op mobiele devices. En dat is meer dan gelukt!  In samenwerking met Steenstra Media uit Someren is er maanden gewerkt aan dit project. En het resultaat mag er zijn. In de opmaak is er duidelijk voor een frisse en heldere uitstraling gekozen. En binnen maximaal 3x klikken heeft u de juiste informatie gevonden. Daarnaast is de website op ieder apparaat met internet te bekijken.

Back to top